Interne links

Wat zijn Interne links?

Interne links zijn links die binnen een website verwijzen naar andere pagina's op dezelfde website. Ze verbinden de pagina's binnen de website en helpen gebruikers en zoekmachines om de inhoud van de website te navigeren.

Interne links zijn belangrijk voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) omdat ze helpen zoekmachines om de pagina's en de structuur van de website te begrijpen. Wanneer zoekmachines een pagina crawlen, volgen ze de interne links om vervolgens de pagina's die zij verwijzen te crawlen. Hierdoor kan zoekmachines een beter beeld krijgen van de inhoud van de website en kunnen zij de pagina's beter indexeren en rangschikken in zoekresultaten.

Interne links zijn ook belangrijk voor gebruikerservaring, omdat ze helpen om de gebruiker te navigeren door de website en de relevante inhoud te vinden. Dit kan helpen om de gebruikers te behouden en de conversie te verhogen.

Het is aan te raden om interne links op een logische en natuurlijke manier te gebruiken, zodat ze bijdragen aan een goede gebruikerservaring en zoekmachineoptimalisatie. Dit kan bijvoorbeeld door relevante inhoud te linken, zoals een link naar een productpagina van een product dat in een blogpost wordt besproken.

Benieuwd waarom je niet vindbaar bent?

e-book 9 seo hacks
Download gratis 
Verbeterpunten 100% gegarandeerd!