Linkpopulariteit

Wat is linkpopulariteit?

Linkpopulariteit wordt bepaald door het aantal websites dat naar je eigen site verwijst. Deze worden ook wel links van derden of backlinks genoemd. 

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat andere websites naar jou willen linken, en trefwoorden zijn één manier om dit te doen. Door trefwoorden in je inhoud op te nemen, maak je het waarschijnlijker dat andere sites naar jou zullen linken als ze die trefwoorden gebruiken. 

Sommige methoden om trefwoorden te gebruiken worden echter door zoekmachines als ongewenst beschouwd (black hat SEO). Daarom is het belangrijk om trefwoorden verstandig te gebruiken om je linkpopulariteit te verhogen zonder je toevlucht te nemen tot black hat SEO.

Hoe verhoog je jouw Linkpopulariteit?

Door links naar je site op te nemen op andere websites, kun je het verkeer naar je site vergroten en je zoekmachine ranking verbeteren. Het is echter belangrijk om links op de juiste manier op te bouwen. Linken naar sites van lage kwaliteit of het gebruik van zoekwoorden in je ankertekst kan je linkpopulariteit juist schaden. Richt je in plaats daarvan op het bouwen van links op sites van hoge kwaliteit en het gebruik van natuurlijke ankerteksten. 

Kan ik mijn linkpopulariteit meten? 

Yes, gebruik de MOZ Toolbar om je domeinautoriteit en linkpopulariteit te meten!

Page Authority & DOmain Authority

Benieuwd waarom je niet vindbaar bent?

e-book 9 seo hacks
Download gratis 
Verbeterpunten 100% gegarandeerd!